Lean Leadership gaat van start!

De activiteiten van MassaConsult worden uitgebreid! Naast het uitvoeren en begeleiden van verbeterprojecten en verandertrajecten, organiseer ik nu ook open opleidingen.

Samen met een collega, Caroline Massa, die een afwisselende en rijk gevulde carrière achter de rug heeft in het bedrijfsleven. Caroline werkt al meer dan 10 jaar als zelfstandig facilitator, trainer en coach in bedrijven en organisaties. LEIDERSCHAP, verbinding en verandering zijn haar stokpaardjes.

Ikzelf werkte meer dan 15 jaar als operationeel leidinggevende in bedrijven uit de farmaceutische, automotive en voedingssector. Ik gidste – als Black Belt Lean Six Sigma – verschillende teams doorheen kleine en grote LEAN transformaties. Ik richtte drie jaar geleden MassaConsult op – waarbij ik bedrijven, teams en professionals begeleid bij het implementeren van verbetertrajecten.

Uit onze gezamenlijke expertises creëerden we Lean Leadership:

  • WHY – Wij geloven dat jij, als leidinggevende, professional of ondernemer, het verschil kan maken in een steeds veranderende wereld. Voor je bedrijf of organisatie. Voor je team. Voor je medewerkers.
  • HOW – Enerzijds gaan we aan de slag met LEAN,  dé managementfilosofie die je processen, je team maar ook jezelf productiever maakt én bovendien je klanten centraal stelt. Daarnaast is aandachtig en verbindend LEIDERSCHAP cruciaal om te slagen: je wil je medewerkers immers inspireren, betrekken en enthousiasmeren.
  • WHAT – We staan voor energieke, interactieve en ervaringsgerichte opleidingen in een inspirerende setting.

Het vlaggenschip van de opleiding is het 6-daagse Lean Leadership traject. Kortlopende opleidingen, webinars en e-learnings zullen snel volgen.

Meer informatie vind je op de site.

april 1, 2021